Akostné vína biele |
• |
Veltlínske zelené |
|
Víno s veľmi decentnou kvetinovou arómou s jemným prelínaním vône zeleného vlašského orechu a sviežej plnej chuti v dozvuku, chutí typicky veltlínovsky so sladkohorkastým záverom |
• |
Múller Thurgau |
|
Biele suché víno žltozelenej farby s jemnou ovocno-kvetinovou vôňou. Ideálne k predjedlám, zeleninovým polievkam, rybáma bielym mäkkým syrom |
• |
Tramín červený |
|
Víno s jemnými odtieňmi zlatožltej farby má nezameniteľný korenisto-kvetinový svieži charakter |
• |
Rízling Rýnsky Noir |
|
Víno s príjemnou vôňou lipového kvetu, sviežej plnej chuti s typickými rezkými kyselinkami a jasnozelenou čírou farbou |
• |
Chardonnay Noir |
|
Víno charakteristické príjemnou vôňou tropického ovocia, zrelého banánu s prelínamím aróm pomarančovej kôry. Jeho chuť je plná a charakteristicky ovocná |
Akostné vína s prívlastkom biele |
• |
Rizling Rýnsky, neskorý zber |
• |
Veltlínske zelené, neskorý zber |
Akostné vína červené |
• |
Frankovka modrá |
|
Víno tmavorubínovej farby s kyseľkavou chuťou a jemnou škoricovo-čokoládovou vôňou. Podáva sa najmä k tmavému mäsu, cestovinám a ušľachtilý syrom |
• |
Cabernet Savignon |
|
Víno jasnogranátovej farby s plnou ovocnou vôňou. Výborne sa hodí k divine, tmavému mäsu a koreneným pokrmom |
• |
Svätovavrinecké |
|
Víno tmavogranátovej farby s fialovými odtieňmi, jemnou ovocnou a plnou chuťou. Podáva sa k bravčovému mäsu, divine, k husi a kačici |
• |
Cabernet Savignon, archív 2003 |
|
Víno jasnogranátovej farby s plnou ovocnou vôňou. Výborne sa hodí k divine, tmavému mäsu a koreneným pokrmom |
Akostné vína s prívalskom, červené |
• |
Frankovka modrá, výber z hrozna |